Onze sponsors

     

Onze hoofdsponsor, Natuursteenbedrijf Brandt, is gespecialiseerd in steengoed maatwerk. Je vindt hen in het Industriepark van Beernem.
Binnenkort kun je ook hun vernieuwde website (http://www.brandtnatuursteen.be/) bezoeken.
Volg hen alvast op Facebook en Instagram https://www.facebook.com/Brandt-Natuursteen-bvba-158014654776872/.

    

Onze volgende en nieuwe sponsor is Tegelwerken Jonas Dobbelaere. Naast tegelwerken is Jonas Dobbelaere ook gespecialiseerd in de aanleg van terrassen en opritten. Meer info? Aarzel niet om hem te contacteren: 0479/498.075.
Volg hem ook zeker op Instagram @tegelwerkendobbelaere en op Facebook https://www.facebook.com/tegelwerkendobbelaere/.

Op zoek naar een topoccasie? Of naar een degelijk onderhoud van uw wagen?
Contacteer dan onze sponsor Garage Peter Zutterman. Hij brengt uw wagen “back on wheels!
Bezoek hun nieuwe website http://garagepeterzutterman.be... en volg hen op Facebook https://www.facebook.com/Garag...

Onze volgende sponsor is Universal Wine. Deze wijnhandelaar in het industriepark in Beernem verkoopt wereldwijnen en je kunt er ook terecht voor gratis glazen-en frigo service.
Bezoek hun website (https://www.universalwine.be/) en volg hen ook op Facebook: https://www.facebook.com/universalwine8730/.

Onze sponsor Zalmrokerij Wymo staat bekend voor hun ambachtelijk gerookte zalm. Je vindt ze in het industriepark van Beernem.
Bezoek hun website en webshop via https://www.zalmrokerijwymo.com/ en volg hen op Facebook: https://www.facebook.com/zalmrokerijwymo/.

Ook Vande Keere Financiële Bescherming & Immo is een van onze gekende sponsors. Voor zowel financiële bescherming als immo kun je bij hen terecht. Je vindt ze in Sint-Joris, maar ook op hun website https://vandekeere.com/ en Facebook-pagina https://www.facebook.com/vandekeerebvba/ kan je heel wat informatie terugvinden.

@Energy uit Beernem. @Energy is een dynamisch modern bedrijf met een duurzame visie. Je kunt bij hen terecht voor specialisten inzake de energiemarkt.
Bezoek hun website (www.adenergy.be) en volg hen ook op Facebook: https://www.facebook.com/AdEnergyBVBA/.

Ook deze sponsor is een gevestigde waarde in Beernem. Hoeveslagerij De Bokke biedt u dagverse producten uit eigen huis. Een echte aanrader dus om in deze tijden lokaal te kopen!
Bezoek hun website https://www.debokke.be/ en volg ook hen op Instagram en Facebook https://www.facebook.com/hoeveslagerijdebokke/.

Onze volgende sponsor is Lingerie Ilse uit Oostkamp. Bij Ilse en haar team kun je terecht voor lingerie, ondergoed, nachtkleding maar ook badmode. Ook tijdens de coronamaatregelen kun je bij hen bestellen via mail, telefoon maar ook via de Facebook- en Instagram-pagina @lingerieilse.be. Volg hen dus zeker!

Onder het motto "Koop lokaal #vanbrnm" stellen we als volgende sponsor een echte ondernemer uit Beernem aan u voor, namelijk Tuinmachines Van Vynckt. Zij zijn gekend voor hun kwaliteitsvolle tuinmachines en dienst na verkoop. Een topservice dus! Bezoek ook hun winkel ten volg zeker ook hun Facebookpagina!

Ben je door zo lang 'in je kot' te blijven de kleuren op je muren beu gezien of wil je een ander decoratiewerk uitvoeren? Dan ben je bij Schilder- en decoratiewerken Vandenbrande-Desimpel aan het juiste adres. Bij hen kun je terecht voor zowel binnenhuis- als buitenhuisdecoratie en voor jarenlange ervaring. Op hun website www.vandenbrande-desimpel.be zie je alvast enkele van hun projecten. Dus koop lokaal en steun onze sponsor!

Je coronakapsel nog niet kwijtgeraakt? Maak snel een afspraak bij onze sponsor!
Coiffure Ruth bestaat deze maand namelijk 25 jaar en knipt sinds maandag opnieuw je haren! Laat je haren dus door haar en Shana verwennen, maar houd je aan de voorziene maatregelen! Volg hen zeker ook op Facebook https://www.facebook.com/Coiffure-Ruth-353749847998341/ en Instagram @coiffureruth.

Als volgende sponsor stellen we graag Feestzaal en Catering Ten Dauwe uit Aalter aan u voor. In afwachting tot ze weer mogen openen kun je de gerechten van kok Peter De Groote afhalen. Een aanrader!
Volg hen dus zeker op Facebook en Instagram!

Onze volgende sponsor is door hun uitgebreide collectie juwelen en horloges zeer gekend. Je vindt Juwelier Vanquaethem in Oostkamp.
Maar bezoek gerust ook hun website en webshop www.vanquaethem.be.
Ook hun Instagram juwelier.vanquaethem en Facebook https://www.facebook.com/juwelier.vanquaethem/ zijn een aanrader.

Met dank aan Fietsen Kris uit Sint-Joris kunnen onze spelers fietsbanden gebruiken bij hun trainingen. Bedankt Kris!

Ben je nog op zoek naar een nieuwe fiets? Ga zeker eens langs bij Fietsen Kris in het Galgeveld in Sint-Joris.

Onze volgende sponsor is Vloeren Franssens. Hun vele succesvolle projecten vind je terug op hun
website http://vloerenfranssens.be/nl/projecten/selected. Volg hen ook op Instagram @vloerenfranssens en Facebook
https://www.facebook.com/vloerenfranssens/. Je vindt hen in de Sint-Jorisstraat in Beernem. Aarzel dus niet en contacteer hen zeker voor een offerte!

Uitvaartzorg Pieters beschikt over meer dan 40 jaar ervaring. Het kleinschalige en familiale karakter is de grootste troef van onze sponsor. Met een verzorgde en persoonlijke begeleiding staan zij klaar om u door de moeilijke periode bij een overlijden heen te helpen.

Bij onze volgende sponsor NV Autostrade kun je op 3 locaties terecht voor het tanken en wassen van je auto. Daarnaast kun je ook een tussenstop maken in hun shop voor o.a. belegde broodjes, gekoelde dranken, snoep en nog zoveel meer...
Bezoek zeker ook eens hun website www.autostradenv.be en hun Facebook-pagina.

Is jouw dak of gevel aan vernieuwing toe? Of ben je aan het bouwen en zoek je nog een dakwerker? Neem dan zeker contact op met onze sponsor DCD Ducla. Je kunt hen bereiken via e-mail of telefonisch.