Eerste Elftal Heren - KSK Wenduine 4 - 0

1 april 2019 23:35

De thuisploeg kon geen beroep doen op de geel geschorste Thiemo Couwyzer.

De thuisploeg nam een goede start en zette de bezoekers meteen onder druk. Dit resulteerde in de 4’ in een omhaal van Broos Devriendt die door een bezoekende verdediger op de lijn weg gewerkt kon worden. Dit was maar uitstel want in de 11’ prikte Laurens Vanheuverbeke een voorzet van Laurens Lootens tegen de touwen, 1 – 0. De bezoekers gaven echter niet af en slaagden er in om de aanvalsdrift van de thuisploeg te temperen. Veel kansen vielen er niet meer te noteren in de eerste helft. Enkel in de slotfase van de eerste helft was er aan beide kanten wat animo. Eerst was het de beurt aan de thuisploeg maar Jens Vanhaeverbeke die allen op doel kon afgaan kreeg de bal niet tussen de palen. Aan de overkant kende thuisdoelman Kevin Zutterman geluk toen een bal op de paal in zijn handen terug kaatste

In de rust werden bij de thuisploeg Broos Devriendt en Laurens Vanheuverbeke gewisseld voor Kenneth Steevens en Mathieu Ornelis. Een aandringende Kenneth zorgde er voor dat een bezoekende verdediger de bal in eigen doel poneerde en zo de score op 2 – 0 (57’) werd gebracht. Op het uur mocht Jeroen Vanpoucke tussen de lijnen in de plaats van Jonas Dobbelaere. In de 63’ wist de bezoekende doelman een poging van Jens Vanhaeverbeke te neutraliseren. Tien minuten later wist Jens, mooi in het straatje gestuurd door Dario de Cuyper, dan toch de 3 – 0 (73’) op het bord te plaatsen. Toen de thuisploeg de touwtjes wat losser liet probeerden de bezoekers hardnekkig een eerreddend doelpunt te scoren. Dit lukte hen echter niet. Integendeel was het Laurens Lootens die in de blessuretijd de 4 – 0 (91’) eindstand vast legde.

Opstelling:

Zutterman Kevin(D), Broos Devriendt, Lowie Goetgeluck, Dobbelaere Jonas, Goethals Thomas, Vanheuverbeke Laurens, De Cuyper Dario, Vanhaeverbeke Jens, Lips Kenzo, Lootens Laurens en Demilde Maarten.

Wisselspelers: Steevens Kenneth, Demilde Jochen, Vanpoucke Jeroen en Ornelis Mathieu.

Paul Wille