Eerste Elftal - SK Steenbrugge B 4 - 0

9 april 2018 17:13

Tegen een zeer jeugdig Steenbrugge kwam de thuisploeg al in de 5’ op voorsprong via Jens Vanhaeverbeke, 1-0 (5’). De bezoekers leken hierdoor niet aangeslagen. In de 22’ knalde de bezoekende kapitein een vrijschop naast. In de 25’ claimden de bezoekers een strafschop maar de scheidsrechter ging daarop niet in. Het was de thuisploeg die in de 29’ opnieuw via Jens Vanhaeverbeke scoorde en de bordjes op 2-0 (29’) bracht.

De tweede helft was amper op gang gefloten toen Laurens Lootens in de 48’ tegen rood aankeek. Ook gedurende de tweede helft kon de thuisploeg niet echt domineren. In de 50’ kwam bij de thuisploeg Tibo Depestel als vervanger van Tim Vyncke. De bezoekers bleven hardnekkig en moedig op zoek gaan naar de aansluitingstreffer. Een attente thuisdoelman Kevin Zutterman was echter steeds bij de pinken. In de 70’ werd Thiemo Couwyzer gewisseld voor Kenneth Steevens. Een fout in de 73’ kostte Tibo Depestel een gele kaart. De pas ingevallen Kenneth Steevens prikte in de 74’ de 3-0 (74’) tegen de touwen. Vier minuten later scoorde Jens Vanhaeverbeke zijn derde doelpunt van de namiddag, 4-0 (78’). In de 79’ mocht ook Martijn Soenen naar de kant. Hij werd vervangen door Stijn Van Herpe.

Opstelling:

Zutterman Kevin(D), Ornelis Mathieu(C), Dobbelaere Jonas, Lootens Laurens, Goetgeluck Lowie, Soenen Martijn, Vyncke Tim, Couwyzer Thiemo, Devriendt Broos, Goethals Thomas en Vanhaeverbeke Jens.

Wisselspelers: Depestel Tibo, Steevens Kenneth en Van Herpe Stijn

Geel geschorst: Lips Kenzo

Paul Wille